Welkom op onze schoolwebsite!

U vindt op onze website niet alleen allerhande informatie over de werking, de visie en de organisatie van onze school, maar ook veel foto's over de verschillende activiteiten in de klassen. Ben je graag op de hoogte van de nieuwtjes in onze school? Hou dan zeker onze schoolblog in de gaten.

 

Recente foto's

0K2: Vormen, L2: Wereldwaterdag, L4: Dinomuseum en meer ... Bekijk ze hier...

Paasvakantie

Paasvakantie van maandag 7 april tot en met maandag 21 april 2014

Inschrijvingen

Voor meer info in verband met inschrijvingen: klik hier

Schoolblog

Neem zeker eens een kijkje op onze schoolblog om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes van de school!Klik hier

Kidsfuif 2014

Klik hier voor de foto's van de Kidsfuif!

 

 

Continuïteit

Onze school is een volledige basisschool. We beschikken over 2 peuterklassen, 9 kleuterklassen en 18 klassen in de lagere school. Dit heeft als voordeel dat de opvoeding en het onderwijs van uw kind over een periode van 9 jaar ononderbroken doorloopt en dat de aansluiting van kleuteronderwijs naar lager onderwijs met een zo klein mogelijke drempel geschiedt.

Kwaliteit

Het is ons doel kwaliteitsvol onderwijs te verstrekken in een aangename en leerrijke omgeving, met de nodige uitdagingen voor de leerlingen.

Samen-Leven

Onze samenleving evolueert voortdurend. Meer en meer leeft men in een multiculturele wereld met een steeds toenemende informatiestroom en nieuwe technologieën. Jongens en meisjes hebben het recht op gelijke kansen. Ons ganse schoolteam wil zich ten volle inzetten een belangrijke bijdrage te leveren om van uw kinderen gelukkige en bewuste volwassenen te maken.