Welkom op onze schoolwebsite!

U vindt op onze website niet alleen allerhande informatie over de werking, de visie en de organisatie van onze school, maar ook veel foto's over de verschillende activiteiten in de klassen. Ben je graag op de hoogte van de nieuwtjes in onze school? Hou dan zeker onze schoolblog in de gaten.

 

Recente foto's

De eerste foto's van het nieuwe schooljaar zijn te bekijken! Klik hier ...

Materiaallijsten 2015-2016

Nieuw op schoolblog: Welk materiaal heeft uw kind nodig volgend schooljaar?

 

 

Inschrijvingen

Nieuwe info betreffende inschrijvingen 2015-2016! klik hier

Nieuwe huisstijl gemeente

De gemeente organiseert een bevraging bij de inwoners. klik hier

Zindelijkheidstraining: hoe begin je eraan?

Klik hier voor meer info.

Continuïteit

Onze school is een volledige basisschool. We beschikken over 2 peuterklassen, 9 kleuterklassen en 18 klassen in de lagere school. Dit heeft als voordeel dat de opvoeding en het onderwijs van uw kind over een periode van 9 jaar ononderbroken doorloopt en dat de aansluiting van kleuteronderwijs naar lager onderwijs met een zo klein mogelijke drempel geschiedt.

Kwaliteit

Het is ons doel kwaliteitsvol onderwijs te verstrekken in een aangename en leerrijke omgeving, met de nodige uitdagingen voor de leerlingen.

Samen-Leven

Onze samenleving evolueert voortdurend. Meer en meer leeft men in een multiculturele wereld met een steeds toenemende informatiestroom en nieuwe technologieën. Jongens en meisjes hebben het recht op gelijke kansen. Ons ganse schoolteam wil zich ten volle inzetten een belangrijke bijdrage te leveren om van uw kinderen gelukkige en bewuste volwassenen te maken.