Gemeente Basisschool Dijkstein

TALL - Eramus project

Gepubliceerd op  ma 12 nov 2018
ALL TOGETHER WE CAN MAKE IT

Vanwege de hectische en snel veranderende samenleving in de EU willen we de leerlingen en de leerkrachten van de partnerscholen een unieke leerkans bieden om beter samen te werken om hun talenten te ontdekken.

 

We geven studenten een bredere kijk op de Europese samenleving. De leerlingen en leerkrachten leren veel van elkaar. We verbeteren de kwaliteit van het onderwijs door van en met elkaar te leren. Het onderwijssysteem moet zijn doelstellingen en methodologie aanpassen aan het bevorderen en aanmoedigen van vaardigheden die nodig zijn om de leerlingen op een productievere, effectievere en prettiger manier naar de samenleving te begeleiden.

 

Onderwijsinstellingen en gezinnen zijn de sleutelfactoren bij het bereiken van evenwichtige mensen die mogelijk succes hebben in hun essentiële doelstellingen, leren hoe conflicten op een effectieve manier kunnen worden opgelost en zeker dat zij gelukkiger en optimistischer mensen zijn.

 

Dit project omvat een hoge innovatie-ervaring door een virtuele leeromgeving te creëren waarin alle deelnemers aan het project middelen en activiteiten zullen delen.

 

Meer informatie over onze bijeenkomsten, opdrachten en puzzels kan je HIER vinden.